Mara’s and Marina’s house


Mara’s and Marina’s house je lep smestaj, sa privatnom plazom i koriscenjem suncobrana i lezaljki. Od plaze je deli samo ulica koja nije prometna, cak ne bi trebalo da ima saobracaja uopste, ali za svaki slucaj malo opreza nije na odmet, narocito ako ste sa decom.

Inace je udaljena oko 1 km od Nikitija (prema mestu Metamorfofis). Za snabdevanje je potrebno ici u Nikiti. Ne preporucuje se ici peske  glavnim putem jer ne postoji prostor za kretanje pesaka, ali zato postoji put paralelan sa glavnim, kojim skoro da nema saobracaja i kojim mozete da prosetate tokom dana. Za noc preporucujem da ponesete baterijsku lampu zbog loseg osvetljenja.

Sad malo o smestaju. U prizemlju postoje 2 prostrana apartmana od oko 40 m2 koji mogu smestiti do 5 osoba. Sastoje se od spavace sobe sa francuskim lezajem i sofom koja moze da se razvuce, terase, odvojene kuhinje opremljene mini sporetom sa rernom, friziderom sa delom za zamrzavanje, tosterom, kuvalom za caj itd. Na spratu je veci apartman, od oko 60m2 koji ima dve spavace sobe obe sa klima uredjajem, takodje opremljenu kuhinju i kupatilo sa tusem. U svim apartmanima postoji televizor, klima, sef, WC sa tusem, fen za kosu.

Na zahtev se moze obezbediti krevetac, kao i zastita za krevet za mladju decu.

Dvoriste je veliko, sa igrackama za decu, a postoji i prostor za rostilj, parking, kao i tusevi.

Proverite raspolozivost smestaja popunjavanjem kontakt forme u nastavku koja će biti prosleđena vlasnicima apartmana. Molim Vas da upit posaljete na engleskom jeziku kako bi razumeli pitanje. Ukoliko vam engleski jezik predstavlja problem, postavite pitanje u polju „komentar“ na dnu stranice, a ja cu ga prevesti  i proslediti. Odgovor ćete dobiti putem emaila, direktno od vlasnika apartmana (ili ću ga ja proslediti ako odgovore meni)

U komentarima slobodno unesite svoje utiske o smestaju po povratku sa letovanja 🙂

 

Ovde mozete poslati upit direktno vlasnicima vile

13 мишљења на „Mara’s and Marina’s house

  1. Vec 3 godine odsedamo u Maras Marinas i to dovoljno pokazuje koliko nam je tamo lepo :). Putujemo sa dvoje dece i to je zaista idealno mesto za porodicno letovanje. Georgija je odlicna domacica, predusretljiva i ljubazna. Svake godine su puni, njihova preporuka je da se rezarvacija napravi i do 6-7 meseci unapred. Apsolutno, sve pohvale

    Свиђа ми се

Napišite komentar