HARIS MICHAILIDI Apartmani na Sitoniji


HARIS MICHAILIDI apartmani na Sitoniji se nalaze u blizini Neos Marmarasa, na nepun km od ovog mesta. Tačnije na +40° 6′ 35.01″, +23° 46′ 31.08″. Idealni su za one koji žele da pobegnu od gužve i kojima treba mir, odmor i tišina.

Raspolažu sa 20 apartmana koji sadrže TV, klimu, kuhinju, frižider, terasu sa pogledom na more. U apartmane nisam ulazila zato što su bili već odavno i unapred rezervisani, ali verujte mi na reč, dvorište je divno, sa uredno ošišanom travom gde možete da uživate u mirisu  i hladu borova i palmi. Mislim da bih u njemu mogla da sedim satima i da gledam u more i da mi ne dosadi. Zaista, ako vam treba odmor bez gužve i galame, mislim da je ovo mesto odličan izbor.

HARIS MICHAILIDI takođe ima i svoju privatnu plažu, sa besplatnim suncobranima i ležaljkama za goste. Plaža je šljunkovita i ne liči na plaže Sitonije na kakve smo navikli, ali može da posluži.

Jedino sto bih napomenula je da do Neos Marmarasa preporučujem da se ide kolima obzirom da ne postoji uređena staza za pešake, vec se mora ići glavnim putem kojim prolaze automobili.

Dodato 04.08.2017. – Od vlasnika smeštaja sam dobila još nekoliko informacija koje će možda nekome biti od koristi. Po njihovim rečima, kućni ljubimci su dobrodošli ukoliko su mirni, poslušni i ne uznemiravaju druge goste. Sad vi proceite sami.

Period od 23.00-09.00 i 15.00-17.30 je vreme predviđeno za odmor, kada se očekuje da gosti neće praviti buku, kako bi oni kojima je odmor potreban mogli da odmaraju.

U dvorištu postoji i roštilj koji je gostima na raspolaganju osim u vremenu predviđenom za odmor, kao i tokom vetrovitih dana (po rečima vlasnika, takođe nije dozvoljeno i od strane vatrogasne službe).

U Haris Michailidi apartmanima možete boraviti od 15.04. do kraja oktobra.

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije ili želite da pošaljete upit za ovaj smeštaj, možete popuniti kontakt formu u nastavku koju cu proslediti vlasnicima apartmana. Molim Vas da upit pošaljete na engleskom jeziku kako bi razumeli pitanje. Ukoliko vam engleski jezik predstavlja problem, postavite pitanje u polju „komentar“ na dnu stranice, a ja cu ga prevesti  i proslediti. Odgovor ćete dobiti putem emaila, direktno od vlasnika apartmana (ili ću ga ja proslediti ako odgovore meni)

U komentarima slobodno unesite svoje utiske o smeštaju po povratku sa letovanja 🙂

Ovde mozete poslati upit direktno vlasnicima vile

Једно мишљење на „HARIS MICHAILIDI Apartmani na Sitoniji

  1. Postovani, potreban mi je dvokrevetni studio za 10 nocenja u periodu od 10-21. avgusta 2013. godine, takodje me zanima cena smestaja i da li postoji mogucnost uplate polupansiona.
    Pozdrav i unapred hvala

    Свиђа ми се

  2. U Haris apartmanima na Neos Marmarasu smo letovali 2012. godine, zajedno sa prijateljima, ukupno 3 porodice (6 odraslih i 7 dece)
    Iskreno, to je jedno od nasih najlepsih letovanja, tj. to mesto je jedno od najjlepsih u Grckoj gde smo mi bili.
    Mi smo bili smesteni u apartmanu u prizemlju i to je, po meni, lepse nego na spratu. Kvalitet apartmana je najslabija karika ove ponude, ali koga to interesuje, ako se u njima samo prespava.
    Jos jedna mana je gazda, koji se ponekad blago receno cudno ponasa(zaliva malo dvoriste, malo peskire ..), ali mi smo sa njim imali odlicnu komunikaciju. Posao vodi cerka, pa se sa njom sve resava.
    Cena ovih apartmana je stvarno visoka, za dvosobne je bila negde oko 95 eura po danu.
    Ispred apartmana je prelepo dvoriste, sa velikim stolom za rucavanje, rostiljem, stolom za stoni tenis, vise manjih stolova, a ima i jedna natkrivena terasa, kucica, u kojoj se nalaze garniture za sedenje i televizor i tu su nasa deca (tinjejdzeri), uvece provodili vreme.
    Plaza je odmah ispred apartmana, svaki apartman ima suncobran sa dve lezaljke, ali ako nije guzva, mozes koristiti i vise. Plaza je pescana (barem se meni cini, kamenje nije sigurno), ulaz u more takodje, a more je bilo nestvarno cisto i mirno sve vreme naseg dvonedeljnog boravka. Sve vreme boravka si u kupacem kostimu, pijes svoje hladno pivo, Mohito ili sok, spremas svezu ribu i morske plodove.
    Posto je zapadna strana, kupanje je do 21 h, a zalasci sunca su kao na razglednici.
    Apartmani se nalaze ispred Neos Marmarasa i do tamo smo isli uvece autom da prosetamo (kako li se to seta autom ?), ali to je sve isto, Hanioti, Sutomore ili Neos BiloKoji…
    Ujutru smo isli do odlicnih grckih pekara, u hipermaket po paradajz u maslinovom ulju i njihov jogurt i naravno po svezu ribu, lignje, gambore i skoljke.
    Ovo su nasi licni utisci, a nikako preporuka, jer ukusi za letovanje su razliciti, a i niko me ne placa :), ali nama je iskreno bilo prelepo !

    Свиђа ми се

  3. Bili smo 2012 sa bebom u ovim apartmanima. Mi smo prezadovoljni zbog privatne plaze i dvorista. Sobe nisu nista specijalno, sto nije problem, ulazili smo samo da prespavamo…
    Iz studia u prizemlju se izlazi na veliko zeleno dvoriste koje se nastavlja direktno na plazu sa lezaljkama. Peskiri i duseci su nam sve vreme bili na plazi. Bez zamerki smo, jedva cekam da odemo ponovo. Jesu skuplji od ostalih, ali vredi svaku paru

    Свиђа ми се

  4. Postovana
    Da li postoji mogucnost rezervacije preko Vas posto smo uputili upit na mail a odgovor nismo dobili.Treba nam smestaj za 4 porodice,tri imaju po dvoje dece a jedna porodica jedno dete,termin je od 24.07.2015 ili dan dva unapred.Hvala!

    Свиђа ми се

    1. Draga Aleksandra, posaljite upit putem kontakt forme koja se nalazi ispod teksta o smestaju na ovoj stranici i bice prosledjen vlasnicima. To je sve sto mogu da predlozim i uradim, obzirom da ne radim kao agencija, vec samo iznosim svoja iskustva… Generalno, Grci malo sporije odgovaraju na mailove, pa budite strpljivi

      Свиђа ми се

  5. Letovali smo ove godine u junu u Haris Mihailidi apartmanima. Kao što je neko već napisao, sami apartmani nisu ništa posebno, ali su čisti i pristojni. Ono što ovo mesto odvaja od svih ostalih je ogromno dvorište koje je stalno u hladovini. Iz dvorišta se ulazi direktno na plažu. Dakle, reklo bi se da je ovo mesto idealno za odmor. ALI!!!
    Prvi problem je gazda, koji se ne ponaša bizarno, već krajnje neumesno. Non stop ide za gostima po vili i nešto gunđa na grčkom. Ako zaboravite da ugasite svetlo na hodniku-dobićete pridiku, ako sednete na ležaljku na plaži na kojoj nije broj vaše sobe doživećete ne samo pridiku nego i svađu. U toku dana obično uključi prskalicu za travu i isprska sav veš koji su gosti raširili da se suši. Ukoliko su za njegov ukus deca suviše bučna na dvorištu, takođe će uključiti prskalicu kako bi decu rasterao. I taman kad smo mislili da iskuliramo dedu i ne obraćamo pažnju na njega, doživeli smo incident koji nismo doživeli ni u Crnoj Gori. 4-5 porodica je sedelo na klupici i pilo kafu. Deca su trčkarala i zabavljala se. Gazde su se iznervirale što smo navodno preglasni u vreme popodnevnog odmora (a stvarno nismo bili). Najpre su poslali sobaricu da deci oduzme rekte i lopticu za stoni tenis. Potom je deda sišao i pokupio sve stolice na kojima su deca sedela. Nakon još deset minuta je sišla gazdarica (žena od 65 godina) i počela da URLA na nas i decu. Naravno, jedan od gostiju joj je na finjaka skrenuo pažnju da nema pravo da viče i da smo mi njeni gosti i da mora da nas poštuje. Onda se obratila jednoj gošći koja je bila i prethodne godine sa pitanjem da li se seća kako su oterali goste koji su bili previše bučni?
    Nakon ove pretnje smo se svi dogovorili da više nikad ne dođemo na ovo mesto(a pojedine porodice su dolazile 8 godina).
    Dakle, ako imate malu decu, izbegavajte ovu vilu (a stvarno šteta jer ovakvo dvorište nema niko)!!
    Žali bože ovako lepe vile na ovako dobrom mestu kakvim ljudima pripada!

    Свиђа ми се

  6. Predivno more,plaza, dvoriste kao raj, smestajne jedinice malo je reci skromne ….ali gazde su strasno I nedopustivo neljubazni ljudi. Nema reci kojima bi se moglo opisati njihovo ophodjenje prema gostima. Zalosno je platiti toliki novac za smesan smestaj (katastrofa) zbog dvorista I plaze, a onda vas gazde sikaniraju jer ste npr hteli da rucate na jednom od stolova u dvoristu. Deca nisu dobro dosla u ovom smestaju. Zao mi je sto su raniji gosti ovog smestaja.ublazili opis cudaka gazde, I njegove takodje nevaspitane cerke. Za TE pare I taj smestaj trebalo bi da se dobije osmeh, dobar dan, kako ste, ipak su oni zive od turizma? U dvoristu na drvetu je okacena velika fotografija deteta sa rajfeslusom preko usta! Tokom naseg boravka gazda je jednu porodicu oterao sa stola pored rostilja (zabranio im je da tu rucaju, ljudi su pekli rostilj) I nakon toga sklonio taj sto odatle, da nikom ne padne na pamet da tu ruca? Deca.su se. uvece posle vecere igrala na plazi jer su proterani iz dvorista! Gazdina cerka je jurila po dvoristu I grdila decu zasto igraju tu uzasnu igru zmurke! Inace sva deca su u 21h isla na spavanje. ‘mogla bi danima da pisem o svemu sto smo videli I doziveli u ovom smestaju ….blagi uzas!

    Свиђа ми се

  7. Ja se nadovezujem na ovu pricu,naime u ovoj vili smo letovali 3 godine zaredom i mahom smo bili sva 3 puta u istom periodu i uvek su tu bile manje vise iste pordice.ALI prosle godine smo bili bas u vreme kada su se desavali incidenti sa gazdom,gazdaricom i cerkom.Iskreno atmosfera je bila jako napeta svih dana koliko god probali da iskuliramo gazdu.Od zabrane rostiljanja,prskanja peskira ,rasterivanja dece iz dvorista do drzanja predavanja ko ce i gde morati da bude na plazi. Na kraju smo se svi iz smene izdogovarali da izbegavamo ovo mesto , a lose su iskustvo imali i nasi prijatelji iz Smedereva koji su otisli po nasoj preporuci u smeni posle nas.Dzaba lepog dvorista kada u njemu ne mozes da se opustis,cak je jednom momku gazda ugasio rostilj vodom na pola pecenja.Sve u svemu mnogo nervoze za velike novce.Ja se tamo ne vracam.

    Свиђа ми се

  8. Hvala na ovim komentarima. Umalo da rezervisem apartman, kada sam videla da domacini nisu children friendly! Kako idemo sa dvoje dece odlucila sam se za apartmane u blizini koji imaju sjajne komentare bas na temu odnosa prema deci.
    Ipak, ako ste bez dece, idite u apartamene Michailidis, stvarno je prelepo. Bila sam davne 2001. godine : budjenje uz morske talasice, predivna basta, mir, da ne ponavljam sve sto je gore vec napisano. Dodajem da ima jedan odlican apartman (suite) od 50 m² na krovu, sa ogromnom terasom od 100 m² i fenomenalnim pogledom na more. Ko nema decu, neka ode tamo i uziva! Pozdrav svima.

    Свиђа ми се

  9. Pozdrav 🙂 ja se ne slazem, I ne preporucujem nikome ovaj smestaj, sa decom ili bez. Nisu gosti sa/zbog dece bili jedini na meti gazda. Sam smestaj je jako skroman a skup, za te novce, na vasem godisnjem odmoru treba da trpite gazdine bahanalije? Gasenje rostilja odraslim ljudima? Strasno! Osnove ugostiteljstva ne poznaju, dobar dan ne znaju da kazu za pocetak …. pozzz

    Свиђа ми се

  10. Pozdrav, bas citm komentare i prosto sam u cudu. Planirala sam da idem sa svojim deckom kod Harisa na letovanje ali sam se nacitala toliko negativnih komentara da se ozbiljno premisljam. Trudna sam i smatrali smo da mi treba samo tako nesto sto ima svoju plazu i prirodu. Medjutim, iskustva mog momka su totalno drugacija s obzirom da je bio pre par godina i ima samo reci hvale. Ja postajem skepticna. Moze li neko da mi kaze cene okvirno za dve osobe(par) apartmana, najvise sto bih za to mesto dala do 50e na dan??? Hvala pozz

    Свиђа ми се

    1. Ja sam letovala sa bebom tamo tri godine. Bili su mi nezamenljivi za taj period kada je neophodna privatna plaza sa prirodnim hladom. Tu prednost niko ne moze da ospori i zbog nje sam zanemarivala mane kao sto su previsoke cene, skromna opremljenost ili nadrndani deda (nikada nismo imali konflikt ili neprijatnu situaciju). Cene su definitivno vise
      od 50e u sezoni.

      Свиђа ми се

  11. Da li je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca i ako jeste da li se posebno plaća, s obzirom da sam čitala sve komentare da li ima u pisanoj formi kućni red, kako ne bi dolazilo do nesporazuma ovakve vrste. Hvala unapred na odgovoru.
    S poštovanjem!
    Vera

    Свиђа ми се

      1. Dobila sam informaciju direktno od vlasnika, jer sam poslala upit za smestaj i pitala za kucne ljubimce.Ona kaze da je moj pas dobro dosao ukoliko nece smetati ostalim gostima, odnosno da sama procenim da li cu je dovesti. Ja svog psa poznajem, tako da najverovatnije ovog septembra idemo tamo na letovanje, pa cu rado podeliti utiske na ovom forumu.

        Свиђа ми се

  12. Taj neprijatan, neljubazan, bahat i ne znam sta vec deda za koga mislim da se zove Nikos, nije vlasnik. On i njegova porodica rade kod vlasnika.
    Tu informaciju sam dobila prosle godine prilikom boravka tamo.
    Covek ode da se opusti, uziva a saceka ga to da se usteze i strepi od te porodice… i to ne za male pare.
    Nije mi jasno kako prituzbe ne dodju do vlasnika???

    Свиђа ми се

Napišite komentar