Frau Irene


Kuca Frau Irene se nalazi u delu Sartija koji se naziva Sarti Beach i od plaze idealne za dece zbog dugackog plicaka je udaljena oko 150 m (na fotografiji ispod mozete videti lokaciju obelezenu zelenom strelicom). Gostima su na raspolaganju suncobrani i lezaljke u Cielo Beach Baru.

U kuci postoji 8 apartmana, a veci deo je kompletno renoviran 2011. godine. Apartmani mogu da ugoste 3-5 osoba i sastoje se iz dve celine – zasebne  opremljene kuhinje u kojoj se nalazi krevet koji se po potrebi izvlaci i pretvara u krevet za dve osobe i spavace sobe sa francuskim lezajem. Tu su i kupatilo sa tusem, terasa, TV LCD, klima uredjaj i besplatan internet.

U studijima se mogu smestiti 2-3 osobe i svaki ima kompletno opremljenu kuhinju, francuski lezaj, kupatilo sa tusem, terasu, TV i klima uredjaj, kao i besplatan WiFi internet.

Apartmani se ciste svaka dva dana, dostupna je usluga pranja i peglanja vesa, a moguce je i dobijanje peskira za plazu, sve to uz nadoknadu. Takodje postoji mogucnost dorucka uz nadoknadu od 6 evra za odrasle i 3 evra za decu, s tim sto je za decu do 3 godine dorucak besplatan.

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije ili zelite da posaljete upit za ovaj smestaj, mozete popuniti kontakt formu u nastavku koju cu proslediti vlasnicima apartmana. Molim Vas da upit posaljete na engleskom jeziku kako bi razumeli pitanje. Ukoliko vam engleski jezik predstavlja problem, postavite pitanje u polju „komentar“ na dnu stranice, a ja cu ga prevesti  i proslediti. Odgovor cete dobiti putem emaila, direktno od vlasnika apartmana (ili cu ga ja proslediti ako odgovore meni)

U komentarima slobodno unesite svoje utiske o smestaju po povratku sa letovanja 🙂

Ovde mozete poslati upit direktno vlasnicima vile

13 мишљења на „Frau Irene

  1. Andrea, moram prvo da Vam objasnim, posto Vam je verovatno promaklo. Ovde nije rec o agenciji i prodaji aranzmana, tako da ne mogu da Vam kazem „sta imamo u ponudi“ :), vec na ovim stranicama koje sam napravila da posetiocima olaksam (ali ne i prodam, jer od ovoga nemam nikakvu materijalnu korist), mozete pronaci opise smestaja za koje sam se licno ili iz prica drugih ljudi uverila da su vredni paznje. Ja prosledim upit vlasnicima, oni odgovore meni pa Vam prosledim odgovor ili Vama direktno i nakon toga se ja povlacim, a Vi mozete nastaviti dalju komunikaciju sa vlasnicima vile ako zelite. Poslacu Vam email, pogledajte, pa mi odgovorite da li Vam odgovara da saljem upit.

    Свиђа ми се

  2. Ovaj apartman je stvarno vredan paznje! Recite mi, molim Vas da nije kojim slucajem slobodan od 12. ovog meseca. ili ako jeste imate li u ponudi neki drugi, mozda u Neosu… U pitanju je petoclana porodica, 2 odraslih i deca od 6, 5, i beba od godinu dana. Unapred hvala, pozdrav!

    Свиђа ми се

Napišite komentar